Fotograf

Lyd

Lys

Christian Albertsen

 

Mit navn er Christian Albertsen, jeg er 21 år gammel og bor i Esbjerg. Jeg gik på skole i Sønderris fra 0. klasse til 9. klasse på Sønderrisskolen, som var 10 dejlige år. Efter folkeskolen tog jeg direkte videre på Esbjerg Gymnasium, hvor jeg tog en studentereksamen, STX. Det var tre år med en masse lektier og en masse personlig udvikling. Efter alle mine år i Esbjerg og omegn fik jeg lyst til at prøve livet på Medieskolerne i Viborg, som heller ikke har været forgæves. Jeg har i sommeren 2014 færdiggjort det udvidede grundforløbet som FTP-elev. Dette har givet en masse gode værktøjer, som dagligt bruges både når der fotograferes og når arbejdet går med lyd og lys. Jeg ved endnu ikke hvad fremtiden bringer, men hvis uddanelsen færdiggøres. Kan jeg kalde mig selv for Film- og Tv-Produktionstekniker.

 

Du kan læse meget mere om min baggrund som henholdsvis:

Fotograf, Lyd og Lys tekniker her under.

 

 

Jeg har taget mange billeder siden, jeg var 12 år gammel. I 2007 startede jeg med at lave fjernsyn hos Familiekanalen i Ebjerg. I de 5 år jeg arbejdede frivilligt hos Familiekanalen, har jeg fået en masse fede oplevelser og erfaringer på CV'et. Bl.a. har jeg lavet: Koncerter, studie-optagelser, OB produktioner og meget andet. Jeg var fotograf og klipper på en programserie ved navn "Mchanga", og dette arbejde gav en masse gode erfaringer og udfordringer.

 

I april 2012 blev jeg ansat som Teknisk Koordinater hos produktionsselvskabet "Pixio Studios". Samarbejdet fortsatte indtil april 2013, hvor produktionsselvskabets midler desværre ikke rakte længere. Dette samarbejde gav en masse erfaring i at have egne kunder. Jeg lærte en masse om kundehåndtering, og jeg prøvede for første gang at have ansvaret for en hel opgave på mine skuldre. Det var en fantastisk erfaring at få.

 

Den 5. juni gennemførte jeg grundforløbet som Film- og TV-Produktionstekniker med karakteren 10.

 

Vores afsluttende projekt på skolen blev en rigtig god succes. En musikvideo med en stærk historie, som jeg selv skrev manuskriptet til. Videoen blev baseret på nummeret "Skinny Love", som er skrevet af "Justin Vernon". Historien handlede om en mor, der mister sit lille barn. Vi modtog stor ros for filmen efterfølgende.

Jeg har altid elsket teknik, og da jeg er musiker, elsker jeg selvfølgelig at bruge ørerne. Det er deraf interessen for arbejdet med lyd stammer. Da jeg også elsker at fotografere, er jeg jo selvfølgelig også helt vild med det visuelle, som i dette tilfælde bliver mit arbejdet med lys. Jeg elsker at sætte op og pille ned. Arbejdet med at få det hele forbundet, så det spiller sammen, syntes jeg er helt fantastisk.

 

Jeg har arbejdet med lyd og lys de sidste 4 år, hvor jeg har prøvet mange forskellige ting. Alt fra små setup til de helt store festival setup. Jeg har arbejdet både med teater og med koncerter.

Tekst mangler!

Pris?

Prisen vil altid være forskellig fra gang til gang.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

Så finder vi helt sikkert den rette pris til dit arrangement.

Referencer